Tienies Tent

Een aangename plek voor het spontaan of op verzoek organiseren van activiteiten.
Het gehele jaar door kunnen hier activiteiten en workshops worden verzorgd.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werkster, theaterdocent en communicatietrainer en verzorgen van Beroepenherorientatie- en Reintegratietrajecten, werkte ik vanuit mijn Buro met een aantal deskundigen voor vele en verschillende opdrachtgevers.

Boeiende en deskundige mensen uit diverse disciplines kwamen zo op mijn pad en werkte voor mijn Buro. Door de waardevolle relaties en de samenwerkingsverbanden die daarmee ontstonden worden er met deze professionals hedendaagse en actuele thema’s verzorgd.

Te denken valt aan psychologische, pedagogische en sociaalmaatschappelijke onderwerpen of vraagstukken in de vorm van workshops, (interactieve)lezingen of verschillende expressievormen.

VASTE GASTDOCENTEN

WIEN HOEKZEMA
Docent/Psychotherapeut/Psychosociaal Adviseur

Wien Hoekzema is gespecialiseerd in psychische gezondheid in relatie tot arbeid. Via interactieve lezing maakt hij psychische mechanisme en psychische klachten deskundig en voor iedereen begrijpelijk inzichtelijk.

Vanuit de  methode Psychosociale Consultancy wordt ingegaan op de psychische mechanismen, die ten grondslag liggen aan gevoelens als woede, boosheid, verdriet, angst, onzekerheid, blijdschap en lichamelijke klachten.

MARIANNE PANNEMAN
Creatief Loopbaancoach /Schrijfcoach / Vertrouwenspersoon.
 
Marianne Panneman helpt op actieve en creatieve manier deelnemers te ontdekken wat écht bij hen past. In creatief schrijven heeft ze zich gespecialiseerd. In cursussen en workshops ervaren deelnemers de krachtige werking van schrijven. Een manier om jezelf en wat er in je leeft beter te leren kennen, om te kunnen groeien en om betere keuzes voor je werk en leven te kunnen maken.

In deze workshop maak je kennis met creatief schrijven, moeiteloos schrijven vanuit je hart.

www.loopbaancreatie.nl

ANJO HUIJZER
Hypno en Somatic Experiencing lichaamsgericht trauma therapeut

Klachten die door Anjo Huijzer behandeld kunnen worden zijn: burnout, trauma verwerking, pijnbestrijding, slaapproblemen, angsten, verlies en rouwverwerking, zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten bij bijv. hooggevoeligheid(HSP) en ook zeer geschikt voor jong volwassenen ( b.v. onzeker door pestverleden) Tevens is het mogelijk HSP cursussen te volgen in groepjes van maximaal 6 personen voor nieuwe persoonlijke inzichten.

Zie website: www.praktijkmind.nl

 

WORKSHOP TIJD VOOR VERTIER EN OVERIGE
De workshop voor 4 personen: Tijd voor Vertier met Plezier voor Vier wordt in de tent verzorgd .
Wenst u een programma voor besloten groep (team, familie of vrienden, ouders/opvoeders) dan kan er een programma in overleg worden samengesteld.. Op basis van uw wensen en ideeen wordt een programma uitgewerkt en ontvangt u een voorstel met prijsopgave.