Tienies Tent

Een aangename plek voor het spontaan of op verzoek organiseren van activiteiten.
Het gehele jaar door kunnen hier activiteiten en workshops worden verzorgd.

Door mijn achtergrond als maatschappelijk werkster, theaterdocent en communicatietrainer en verzorgen van Beroepenherorientatie- en Reintegratietrajecten, werkte ik vanuit mijn Buro met een aantal deskundigen voor vele en verschillende opdrachtgevers.

Boeiende en deskundige mensen uit diverse disciplines kwamen zo op mijn pad en werkte voor mijn Buro. Door de waardevolle relaties en de samenwerkingsverbanden die daarmee ontstonden worden er met deze professionals hedendaagse en actuele thema’s verzorgd.

Te denken valt aan psychologische, pedagogische en sociaalmaatschappelijke onderwerpen of vraagstukken in de vorm van workshops, (interactieve)lezingen of verschillende expressievormen.

VASTE GASTDOCENTEN

WIEN HOEKZEMA
Docent/Psychotherapeut/Psychosociaal Adviseur

Wien Hoekzema is gespecialiseerd in psychische gezondheid in relatie tot arbeid. Via interactieve lezing maakt hij psychische mechanisme en psychische klachten deskundig en voor iedereen begrijpelijk inzichtelijk.

Vanuit de  methode Psychosociale Consultancy wordt ingegaan op de psychische mechanismen, die ten grondslag liggen aan gevoelens als woede, boosheid, verdriet, angst, onzekerheid, blijdschap en lichamelijke klachten.

MARIANNE PANNEMAN
Creatief Loopbaancoach /Schrijfcoach / Vertrouwenspersoon.
 
Marianne Panneman helpt op actieve en creatieve manier deelnemers te ontdekken wat écht bij hen past. In creatief schrijven heeft ze zich gespecialiseerd. In cursussen en workshops ervaren deelnemers de krachtige werking van schrijven. Een manier om jezelf en wat er in je leeft beter te leren kennen, om te kunnen groeien en om betere keuzes voor je werk en leven te kunnen maken.

In deze workshop maak je kennis met creatief schrijven, moeiteloos schrijven vanuit je hart.

www.loopbaancreatie.nl

ANJO HUIJZER
Hypno en Somatic Experiencing lichaamsgericht trauma therapeut

Klachten die door Anjo Huijzer behandeld kunnen worden zijn: burnout, trauma verwerking, pijnbestrijding, slaapproblemen, angsten, verlies en rouwverwerking, zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten bij bijv. hooggevoeligheid(HSP) en ook zeer geschikt voor jong volwassenen ( b.v. onzeker door pestverleden) Tevens is het mogelijk HSP cursussen te volgen in groepjes van maximaal 6 personen voor nieuwe persoonlijke inzichten.

Zie website: www.praktijkmind.nl
BORG DIEM GROENEVELD
Docent /Therapeut

Borg Diem Groeneveld is zanger, ademtherapeut en stemtherapeut en geeft vanaf 1994 een opleiding voor adem- en stemtherapie.

Hoe mooi is het om nog zoveel te kunnen ontdekken over wat we allemaal zo vanzelfsprekend vinden: De ADEM

We nemen de tijd om onze eigen adem te leren kennen en deze te volgen. Je adem de ruimte te geven kan een verademing betekenen!
 
Advies: makkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen en ademen. Geschikt voor iedereen die zijn adem ruimer en vrijer wil laten zijn.

www.borggroeneveld.nl

Algemene informatie
Alle workshops vinden plaats in Tienies Tent

Adres: Bliekenbos 7, 1746 EC Dirkshorn
Aantal deelnemers: afhankelijk van de gekozen activiteit tussen de 8 en 20 personen.
 
Na afloop van iedere workshop kunnen ook persoonlijke vragen worden gesteld en is er voor belangstellenden meer informatie aanwezig over diverse cursussen die al verzorgd worden of op verzoek kunnen worden aangevraagd.
Inloop vanaf 15 minuten voor aanvang.

Kosten: worden per workshop vastgesteld.

Aanmelding
1. Aanmelden met naam en telefoonnummer via email t.beemsterboer@planet.nl
2. Overschrijving van workshop kosten op Triodos NL25TRIO 0254851762 onder
vermelding van: naam,  datum en workshop. Inschrijving vindt plaats op volgorde van schriftelijke aanmelding en binnengekomen betaling. Bij over- inschrijving wordt er contact met u opgenomen.

Advies: Zorg dat je laarzen bij je hebt die kunnen nodig zijn voor het lopen over een nat land naar de tent.
Overige
Wenst u een programma voor besloten groep (team, familie of vrienden, ouders/opvoeders) dan kan er een programma in overleg worden samengesteld. Ook kunnen inservice training, of workshops op verzoek en in overleg worden aangeboden. Op basis van uw wensen en ideeen wordt een programma uitgewerkt en ontvangt u een voorstel met prijsopgave.